header

Hoewel ons koor officieel op 6 september 2012 is opgericht, waren we al heel wat eerder met zingen actief.

In 2001 kwam het verzoek om met een aantal mensen op de kerstmiddag van de vrouwenvereniging een aantal liederen ten gehore te brengen. Johan Huissen nam het voortouw en zo ontstond een gelegenheidskoor. Dit koor repeteerde van september tot december met de uitvoering op de kerstmiddag als eindpunt. Deze situatie is blijven bestaan tot 2010. Er werd fijn gezongen en de onderlinge band werd versterkt. Van lieverlee echter, werd het verlangen onder de koorleden groter om een heel seizoen te zingen en een “echt” koor te worden. Zo werd in 2010 die stap gezet.

We zijn nu uitgegroeid tot een koor met ongeveer 25 leden en mogen ons verheugen in een gestage groei. Nieuwe koorleden zijn altijd van harte welkom.

De dirigent van het eerste uur was Johan Huissen. Hij heeft ons met verve begeleid tot eind 2010. Hij heeft toen het stokje overgedragen aan Jan van Zweden. In het seizoen 2016/2017 was Willy van Zweden onze dirigente. Vanaf 1 november 2017 tot 1 september 2020 stonden we onder leiding van Evert van de Kamp. Momenteel is onze dirigent Rick Mudde. Onze begeleiders waren respectievelijk Joost van Belzen, Jacco Weststrate en Marlies Hoekman. Vanaf 1 januari 2017 worden we bij uitvoeringen en repetities begeleid door de bekende organist LEEN HEYBOER.

Indien u geïnteresseerd bent, bent u altijd welkom op één van onze repetitieavonden. Ook kunt u contact opnemen met één van de bestuursleden. Via "contact" kunt u ons bereiken per e-mail.

 

Onze dirigent:

 

Rick Mudde uit Hoedekenskerke